În baza Legii 196/2018, care actualizează și prevederile managementului Asociațiilor de Proprietari, a devenit obligatoriu ca administratorii acestora să se califice / recalifice ca Administrator de Condominiu.

Fundația A.E.R, prin Centrul de Formare și Proiectare în Ecologie Urbană, revine și organizează noile cursuri de calificare – Nivel 3 de calificare europeană. Noi am școlarizat, până acum, peste 220 de Administratori de Imobile, în Dolj și în Gorj, cu o experiență de peste 20 de ani.

Înscrierile se fac la sediul nostru din Craiova, str. Romul, bl.T3, sc. B, ap.4, în următorul program : de luni până vineri între orele 10:00 – 12:00 și 16:00 – 18:00.

Documente necesare (copii și originalele, pentru confirmare):

  • cartea de identitate;
  • certificatul de căsătorie, pentru doamne;
  • diploma bacalaureat / certificatul de absolvire liceu / diploma de studii superioare;
  • copia vechiului document de calificare.

La acestea se adaugă fișa de înscriere și chitanța pentru taxă înscriere, de 50 lei.

Durata de școlarizare este de 720 ore, de teorie și practică (aproximativ două luni de zile). Numărul de ore se reduce cu 50 % pentru absolvenții cu certificat de calificare ca Administrator Imobile și cu atestat de la Primăria Craiovei.

Taxa de școlarizare este de 900 lei, iar pentru absolvenții cu certificat de calificare ca Administrator Imobile este de 700 lei. Taxa se poate plăti în două rate egale sau integral și cu reducere de 10 %.

Informații suplimentare la tel. 0351.40.40.77, în același program orar.

Teclu Codreși, Președinte
Craiova: 24.07.19